If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нито се съобразявам какво обличам, нито за цвета!
Баене, по 10мин на месец? Просто ми е гот да е мека на допир.
На слънце не спирам, все пак колата е черна и става сауна вътре.
Кожата на 156-цата по същият начин я третирам.
Педантичен съм, ако ти кажа че всяка седмица колата се мие основно, и 2 пъти вътрешно се почиства и всичко се маже с мляко...и това така откакто имам кола. Имам проблеми със себе си по този въпрос. Винаги в багажника имам спрей с вода и четка да чистя стелките, когато ми кефне.
а ти какво направи с твоята кола?продаде ли я или не
Имаше мереклия с кеш, 24500 без зимните гуми и джанти...но го отпратих декември...
Карам си я...промениха се обстоятелствата в живота ми, и нещата ми се случват много добре и си я оставих да я карам...докато останат излични пари за Рендж Ровър Спорт, някоя запазена, ще си карам алфата...поне на този етап така мисля.
Просто много хубави неща се случват при мен, и промениха много плановете ми, към добро!
аз ще видя колко най ниско мога да дам мойта....( бях забравил кво е да продаваш итал кола.....)
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Имаше мереклия с кеш, 24500 без зимните гуми и джанти...но го отпратих декември...
Карам си я...промениха се обстоятелствата в живота ми, и нещата ми се случват много добре и си я оставих да я карам...докато останат излични пари за Рендж Ровър Спорт, някоя запазена, ще си карам алфата...поне на този етап така мисля.
Просто много хубави неща се случват при мен, и промениха много плановете ми, към добро!
Братле само да нее 2.7 тоя рейндж,че всеки 3-ти "ражда" . шефът ми взе такъв от Мото пфое на реални 95000 и роди на 110000
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Един колега писа че я е гледал, но не я е палил...
Па и 2,4 е...хм
Ходи я гледай,това е твойта кола,комби с кожа....вчера бях в Дупница и имах много време,ако знаех можех да я погледна.
Тия дни до края на седмицата ако ходя до Благоевград мога да я погледна,не,че разбирам но мога да я вържа с FES...
Ходи я гледай,това е твойта кола,комби с кожа....вчера бях в Дупница и имах много време,ако знаех можех да я погледна.
Тия дни до края на седмицата ако ходя до Благоевград мога да я погледна,не,че разбирам но мога да я вържа с FES...
Ще бъде великолепно ако може да й хвърлиш едно око, че Дупница ми е доста далеч...
Най вече ме интересува работата на мотора и като ако я закачиш с ФЕС - дали е ремапвана и дали са реални километрите.
Ми най малкото по датата на запис на фърмуера... Ако не е около датата на производство на колата, а доста по-нов, обикновено означава че най малко са манипулирани километрите и/или е ремапвана...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Ми най малкото по датата на запис на фърмуера... Ако не е около датата на производство на колата, а доста по-нов, обикновено означава че най малко са манипулирани километрите и/или е ремапвана...
А ако е сменян софта по гаранция с по-нов ????? Пак ще е сменена датата и ще пише че е презаписвана,единствения вариант да си 100 % сигурен е точене на софта.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
А ако е сменян софта по гаранция с по-нов ????? Пак ще е сменена датата и ще пише че е презаписвана,единствения вариант да си 100 % сигурен е точене на софта.
Comment